Un posibil Peugeot 1008 surprins în teste pe străzi

ian. 3, 2019 | Știri

Nu e prima dată când un mini SUV Peugeot este surprins în teste, viitorul Peugeot 1008 părând a intra în linie dreaptă către producția în masă.

În imaginile surprinse în trafic, mașina de test apelează din greu la panourile de caroserie ale Peugeot 208 pentru a camufla forma viitorului 1008, dar este trădat de garda mai înaltă la sol și de pasajele roților. Privită din lateral, caroseria pare să nu se încadreze corect între roți, acest lucru determinându-i pe jurnaliști să creadă că ampatamentul va fi mai mare la mașina de serie.

1008 va sta la baza gamei de crossovere Peugeot și probabil va primi o singură motorizare cu ardere internă, un motor pe benzină cu trei cilindri și diverse variante de putere, și mai mult ca sigur va avea doar tracțiune față dar cu variante manuale și automate de transmisii. O versiune electrică este așteptată încă de la lansare. 

Nu este clar când va debuta 1008, faptul că este testat în haine de 208 sugerează că mai este de lucru. Probabil în 2019 vom vedea în teste o versiune mai aproape de cea de serie.