Vand electrosoc + lanterna 800kv tip baston

Acasă Forumuri Vanzari/cumparari diverse Vand electrosoc + lanterna 800kv tip baston

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #85341
  BioHazarD
  Vizitator

  Electrosocul este nou, la cutie, ideal de tinut in masina.

  descarcarea timp de 1-2 secunde are ca efect contractia puternica a muschiului ce va cauza ineficienta folosirii membrului respectiv pentru cateva minute.

  –         Descarcarea timp de 2-4 secunde produce pe langa contractia puternica a muschilor si o confuzie la nivel mental.

  –         Descarcarea pe timp de peste 5 secunde va produce dezichilibrarea respectivului agresor si la nivel mental si fizic, confuzie si pierderea controlului asupra membrelor.In niciuna dintre cazurile de mai sus nu reprezinta un pericol cu urmari pe timp indelungat, in 5-10 minute persoana respectiva se va recupera complet timp suficient pt a fugi de respectivul atacator. 

     Este dreptul fiecarui individ sa se apere de agresori fie ca sunt oameni sau animale iar aceasta arma este potrivita fiind si la pret foarte accesibil pt o arma profesionala. Aceasta arma este perfect legala si nu necesita permis, singura conditie fiind ca persoana posesoare sa aibe peste 18 ani. Este interzisa descarcarea electrosocului pe zona gatului existand riscul de a produce asfixierea, pe personale cu probleme cardiace si pe copii.

  Un instrument economic si practic pt autoaparare si nu numai putand fi folosit si ca lanterna. Nu necesita baterii deoarece are incorporat un acumulator cu incarcare rapida – autonomie ridicata, livrat cu incarcator 220 V si capac de camuflare a functiei de electrosoc facand-o sa arate ca o banala lanterna.. Acest model este echipat si cu sistem de siguranta pt a evita descarcarea accidentala a electrosocului si bec de rezerva.

  Date tehnice

  alimentare: 4.8V
  Output : 800.000 V
  Consumul:<1.9A (pt soc electric)
                <0.8A (pt iluminat)
  Dimensiuni: diametru 41mm, lungime 40 cm

  Livrare in Buc.

  Pret: 100 ron
  Contact: pm, reply sau catalin_Jaws@yahoo.com

  1178556.jpg

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.