Tratament caroserie inovator cu garantie scrisa 5 ani pentru vopsea

Acasă Forumuri Probleme, solutii si date tehnice Tratament caroserie inovator cu garantie scrisa 5 ani pentru vopsea

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #84892
  407SW
  Vizitator

  Cu permisiunea voastra am sa reiau aici un subiect tratat si in alte spatii virtuale dar pe care vreau sa il readuc in actualitate. Recunosc ca asta e un sondaj de opinie, e pretentios spus studiu de piata sau de  fezabilitate pentru un proiect care nu imi iese din cap. In functie de concluziile trase aici e posibil ca asa ceva sa apara sau nu si in Romania.

  Intrebarea este:Ati acorda „frumoasei” voastre cu 4 roti un tratament unic de protectie a vopselei cu garantie in scris de durabilitate stralucire si culoare 5 ani pentru masini noi si 2 ani pentru cele cu vopsele oxidate?
  Nu este doar un polish sau un detailing traditional ci un tratament pentru pastrarea vopselei in stare noua.

  Spalarea devine mai usoara, un simplu jet e suficient.

  Referitor la tratamentul pentru vopsea :
  -tratamentele pentru vopsea utilizeaza porozitatile acesteia pentru a se „agata” si a da un efect durabil in timp.
  -producatorul de care vorbesc a pus la punct o formula care pentru a dura pina 5 ani pe o vopsea noua si 2 ani pe una mai oxidata.

  Tratamentul consta in mai multe etape:
  -suprafata vopsita este foarte bine curatata in prealabil in profunzime, se petrec +/- 6 h si se elimina impuritatile si zgirieturile, se folosesc produse chimice exclusiv formulate de ei cu o masina de polishat orbitala.
  -o lustruire clasica consta in acoperirea porozitatilor vopselei intr-un anumit grad dependent de calitatea produsului folosit;
  TRATAMENTELE CLASICE SE OPRESC AICI.
  In acest fel ramin spatii (la nivel microscopic) destul de mari intre vopsea si moleculele produsului aplicat fapt ce limiteaza durata de viata a tratamentului la citeva luni.
  -aici incepe diferenta:
  formula chimica si modul de aplicare al produsului de care vorbesc dilata moleculele acestuia fortindu-le sa ocupe tot spatiul disponibil si sa se „lipeasca” puternic de vopsea conferind astfel o durata de viata mult mai lunga,.
  -ultima etapa intareste si mai mult stratul protector prin depunerea unui strat de protectie acrilic.

  Cam asta e, iar rezultatul:
  -o stralucitre si o culoare a vopselei ca in prima zi garantate in scris pentru 5 ani.
  -spalarea mult usurata a masinii (interzisa spalarea la rulouri) e permisa numai manuala sau cu presiune
  -rezistenta sporita la murdarire, diferiti factori agresivi din mediu (pasari, insecte, „secretii” copaci, etc.) datorita neaderentei la vopsea.

  Costul lui in centrele specializate este 550 eur. In Romania pretul ar putea fi lejer mai mic. In cinci ani asta inseamna aprox 100 eur/an, adica aprox 300 000 lei pe luna (30 ron, adica pretul a 2 spalari exterioare).

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.