Problema cu pornire la rece

Acasă Forumuri Probleme, solutii si date tehnice Problema cu pornire la rece

  • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #86158
    Anonim
    Vizitator

    Salutare tuturor.

    Sunt membru nou printre voi, pentru ca de curand sunt posesorul unui leut. Este un Peugeot 207 din 2008, 1.4 VTi 16v, 95cp, rosie ca focu’  :biggrin:

    Am deschis acest thread pentru ca de aproximativ 1 luna am niste intampin niste mici probleme (sper) la pornirea la rece. In momentul in care dimineata pornesc masina, pun contactul, se sting beculetele apoi pornesc motorul, ulterior apas acceleratia insa masina pare ca se ineaca si apoi motorul moare si se simte miros de benzina nearsa. Se intampla asta de 1-2 ori apoi la nu mai are probleme. Insa daca mergi cu masina, o lasi 2-3 ore motorul porneste fara probleme, fara ‘tuse’.

    Am avut-o de curand in service, unde tipul mi-a spus clar ca ar putea fi bujiile. Ok, zis si facut, am mers cu tipul, am cumparat bujii BOSCH, le-a montat si ulterior a pornit-o el a doua zi dimineata pentru ca eu urma sa plec din tara pentru catea zile. Au ridicat-o parintii din servici, au pornit-o si ei mi-au zis ca nu mai are problema aia insa sambata dimineata cand am pornit-o, aceeasi problema iar, s-a inecat odata si a doua oara imediat dupa ce-am pornit motorul i-am dat cateva pedale si am tinut-o pe la 1500 RPM vreo 10 – 15 secunde dupa care totul ok am plecat cu ea.

    A mai avut cineva din voi problemele astea sau asemanatoare? Vreun furtunas, ceva? Ca as duce-o iar in service dar n-as vrea sa aud iar ca e din cauza bujiilor pentur ca e clar ca nu aia e problema.

    Merci fain.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.