Peugeot 407 vs. Ford Mondeo vs. Honda Acord

Acasă Forumuri Peugeot vs… Peugeot 407 vs. Ford Mondeo vs. Honda Acord

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #84958
  Kman
  Vizitator

  In revista Top Gear pe luna august am gasit acest comparativ si as vrea sa va prezint un pic concluziile lor si apoi daca vreti sa discutam un pic…sau un pic mai mult :biggrin:

  Asadar… in cadrul testului fiecare masina e prezentat si voi extrage ce mi s-o parut interesant:

  Deci..

  1.FORD MONDEO- „Castiga testul pentru ca este cel mai confortabil, cel mai potrivit pt o familie, are un pret foarte bun si poate fi o company -car care sa ridice statusul firmei doar prin felul in care arata parcul auto”- sic!!

  2.HONDA ACORD- ” ..ramane cel mai bun model din clasa pentru sofer. Pozitia de conducere nu e la fel de buna si sportiva ca in Mondeo, insa directia e foarte precisa, cutiea cu 6 rapoarte functioneaza impecabil, iar motorul este senzational. Plocul ur si simplu motorizarea lui Mondeo nu e la fel de reusita, iar masina pare sa stea pe loc fata de cum accelereaza Honda. Acord pierde testul deoarece nu este la fel de spatioasa ca Mondeo, pretul e mai ridicat, iar nivelul dotarilor e mediu fata de ce poate ofer noul Ford.”

  3.PEUGEOT 407- ” Pe ultimul loc se plaseaza 407, care pur si simplu nu are cum sa se impuna in fata celorl doi competitori ai sai. Suspensiile par montate undeva in lateralul masinii, amortizarea e zgomotoasa, directia nu ofera aproape nici un feedback, iar pozitia de conducere este cea mai intalta si scaunele cele mai putin confortabile. In plus motorizarea prezenta aici ( 2.o hdi ) este cea mai lenesa, iar schimbatorul pare ca sta s aiti ramana in mana la fiecare schimbare de treapta. Cursa acestuia e atat de enervanta, se agata intre trepte, iar precizia este doar un vis frumos pentru cutiile frantuzesti. Pretul lui 407 2.0 HDI este motivul pentru care vanzarile acestuia marg atat de bine- practic, masina costa DDP, lafel ca un Mondeo fara TVA, insa distanta dintre el si modelul francez este ca de la Berlin la Turnul Eifel. Mare…”

  Iata si concluziile celor de la Top Gear:

  1. Mondeo – „…masina e deosebit de spectaculoasa si la interior ,totul e foarte ergonomic si are un design foarte modern. Tinuta de drum e foarte confortabila, sportivitatea fiind lasata pe locul 2. Mondeo e o foarte interesanta masian de familie, cu un pret incredibil d ebun daca privesti masina.”

  2. Acord – ” ..pierde ca nu e la fel de spatioasa si confortabila ca Mondeo….exemplu perfect a ceea ce trebuie sa insemne „driving machine” in acest segment…..directia, franele, transmisia si motorul sunt perfecte pt cineva care isi cumpara o masina din acest segment, dorind sa o conduca cat de sportiv posibil…tinuta de drum sportiva, de aceea se reduce confortul…dezamageste putin pozitia de condus cam inalta si scaunul nu foarte confortabil cu un sezut scurt pt peroanele mai inalte.”

  3. 407 – ” pierde pt ca are cel mai slab motor, cea mai putin confortabila pozitie de condus, cel mai mic interior, atuul sau fiind pretul”

  Cam aceste sunt cel mai importante extrase din acest comparativ.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.