Interfata pentru video in marsarier pe RT3 pentru rear view camera.

Acasă Forumuri Accesorii Interfata pentru video in marsarier pe RT3 pentru rear view camera.

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #86064
  Anonim
  Vizitator

  Pe vehiculele cu RT3 exista echiparea cu mufe mama intrare RCA video si audio in cutia cu acte pentru cuplare surse video/audio.
  Intrarea este inactivata automat si devine inutilizabila la viteze de peste 5km/h din motive de siguranta prezente inclusiv in conceptia Peugeot, pentru a nu permite distragerea atentiei soferului de o sursa video afisata pe display-ul masinii.
  Problema obiectiva apare insa cind dorim sa cuplam o camera pentru mers inapoi (rear view camera).
  Chiar si la mersul inapoi, la viteze destul de mici, desi activata cu masina pe loc si activa initial unanumit timp dupa inceperea deplasarii in marsarier, intrarea video se dezactiveaza la cca 5km/h (subiectiv chiar mai putin) si face imposibila astfel supravegherea imaginii oferite de o camera de mers inapoi.
  Viteza de deplasare la mersul inapoi trebuie mentinuta la o valoare extrem de scazuta, dificil, practic imposibil la deplasareape distante mai mari de 3-4 m si atunci o rear view camera devine useless.
  Incercind de exemplu sa cuplam o rear view camera mai performanta (KENWOOD CMOS 310 multiview) pe un RT3, functia switch-off velocity de disable video input devine cu adevarat deranjanta.
  Din cauza imposibilitatii inhibarii acestei functii prin DIAG (versiunile soft mai noi nu mai permit modificarea vitezei limita pt switch-off velocity)
  btw daca vreun membru gaseste printr-o concesiune un diag 2000 cu soft mai vechi care sa permita modificarea va rog sa anuntati-
  solutia, singura identificata pina acum, este o interfata care sa permita video in mers pe RT3.
  Aceasta este: TF-PSA de la CAR-AUDIO SYSTEMS.
  Activarea/inactivarea se face prin hold 3 sec pe butonul SOURCE din comanda audio multifunctionala din spatele volanului.
  Prin taierea contactului se dezactiveaza interfata.
  Navigatia nu functioneaza (nu localizeaza corect) in momentul in care interfata este activa.

  Pentru detalii tehnice si/sau detalii despre posibilitatea de achizitie puteti folositi mail-ul si/sau PM.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.