Instalatie recirculare aer+A/C

Acasă Forumuri Probleme, solutii si date tehnice Instalatie recirculare aer+A/C

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #85331
  costin_dsm12
  Vizitator

  Buna ziua la toata lumea,

      Am un minunat 206 1.4 HDI din iulie 2006 care in momentul de fata are 91.000 Km. Masina este extraordinara, se comporta foarte frumos pe drum si la condum la fel (4.3 la 100 km :clap:). Pe langa micile probleme pe care le-am avut din cauza neatentiei mele, a sotiei si a vecinilor de parcare nu pot sa spun ca masina mi-a facut probleme; adica dupa 2 ani de utilizare intensa si cei 91.000 de km nu am auzit un greieras sau vre-un trancanit.

      Ca sa ajung la problema mea ar trebui sa va povestesc cronologic ultima luna si jumatate din viata ei.
      Acum ~ o luna am gasit masina in parcare cu hayonul botit, prin urmare am zis sa o bag in service si sa mai rezolv si celelalte indoituri si zgarieturi. Deci iata-ma in fata „minunatului” service din Iasi, cu programare facuta si piese deja ajunse. O repara oamenii si preiau masina cu intarziere de 3 zile; la receptia masinii constat ca bara fata nu era montata cum trebuie si la aripa dreapta spate se exfoliaza vopseua. Avand nevoie mare de masina am zis celui de la receptie tinichigerie ca iau masina asa si am sa vin peste o saptamana sa revopseasca masina, ca sa nu mai zic ca am gasit smirghel, banda pentru mascare in timpul vosirii si vopsea rosie pe elementele de plastic(ca si cum aripa ar fi fost vopsita sau retusata pe masina) in compartimentul motor si dupa ce ii s-a facut revizia de 90.000 nu s-a resetat kilometrajul care te anunta cat mai ai pana la urmatoarea revizie.
      Toate bune si frumoase plec la drum si constat ca sistemul de franare nu mai raspundea la comenzi ca innainte(distanta de franare fiind cam cu 4m mai mare), ca motorul era mai zgomotos decit innainte, ca am consumul ceva mai mare(ce-i drep am ajuns si la viteze de 190kmh) si ca in momentul cand dau drumul la A/C face un zgomot ciudat(adica un suierat).
      N-am apucat sa ma duc la service cu ea sa le-o dau de cap celor de la Iasi ca a sifonat-o bine sotia mea la intrare in Pascani. I-am zis sotiei sa mearga cu ea la Suceava ca sunt mai seriosi si mai profesionisti.
      Ajunge sotia la SV si acolo seful de service ii spune ca are mare noroc ca a ajuns cu ea pana acolo. Devizul constatator cuprindea urmatoarele: aripa fata stanga, radiator instalatie racire motor, radiator aer conditionat, faruri, spoiler si bara fata(astea au fost cele mai importante). Ramane masina la SV, o repara si azi a luat-o sotia mea de la service.
      Pe linga dosarul de dauna am mai rugat sa se faca o diagnoza la motor, sa ma lamuresc de ce face asa de mult zgomot motorul si sa verifice sistemul de franare, dar am uitat de suieratul instalatiei de aerisire/A.C..

      Ma poate lamuri cineva de ce face acest zgomot in momentul cand este actionat aerul conditionat, chiar di dupa oprirea motorului…

  Imi cer scuze daca postul meu nu se poate citi usor, dar sunt plin de nervi… />:(” title=”>:(” class=”bbcode_smiley” /> :cursing: :censored: :death:</p>

		
	</div><!-- .bbp-reply-content -->
</div><!-- .reply -->

			
		
	</li><!-- .bbp-body -->

	<li class=

  Autor
  Mesaje
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.