Diverse probleme Peugeot 307

Acasă Forumuri Probleme, solutii si date tehnice Diverse probleme Peugeot 307

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #85134
  n_costique
  Vizitator

  Domnului turbojack,
  Mii de multumiri si sanatate pentru timpul acordat si sfaturile date.
  Drept sa va spun , imi vine sa dau o fuga in Italia cu masina pentru ce imi pare mie in neregula la a mea decat sa o las pe mana unora care buchisesc mecanica.
  Deci , dupa ce am schimbat distributia ( masina avea 48000 dar am zis ca mai bine o schimb sa n-am surprize) uleiul pe care mi l-au pus este Mobil S 5w40 ca nu au avut castrol sau  total. Numai ca dupa 3000 km am inceput sa simt ca motorul vibreaza mai puternic( la 1950rot/min intra in rezonanta cu ceva de pe sub bord) si mai ales se aude un tacanit pe care la motoarele mai vechi il asociam cu tachetii. Numai ca am aflat ca aceste motoare au ” compensare hidraulica ” la tacheti deci nu prea ar trebui sa se auda acel tacanit. Mai rau, saptamana trecuta cand am ridicat capota , m-a surprins ca motorul s-a acoperit cu ulei in zona de imbinare dintre capacul culbutorilor si blocul motor (zona axelor cu came dinspre bara fata – in spate nu apare) .
  Separat , desi placutele par ok, atunci cand pun frana aud mai intai un harsait (clar mai ales la viteza mica) si apoi daca insist scartaitul.
  Maestre , la descrierile anterioare , ce ma sfatuiesti ? Sa dau fuga la reprezentanta sau sa incerc ceva eu? Acum am 520000 si ma gandesc sa ma duc la 60000 la revizie, sa fac un drum mai devreme?
  Multumesc inca o data pentru munca ta cu noi si astept un semn daca poti sa-mi dai.

  O rugaminte- grija la folosirea majusculei la inceputul propozitiei

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.