Conceperea unui 407 chiar inaintea nuntii parintilor

Acasă Forumuri Consiliere cumparare Peugeot Conceperea unui 407 chiar inaintea nuntii parintilor

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #85283
  costin_dsm12
  Vizitator

          Ajungi, la un moment dat, la o varsta la care tot ce se-ntampla nu mai e despre tine sau pentru tine… Incepi sa gindesti totul pentru doi, ba chiar pentru trei sau patru.

          In aceasta idee ma vad nevoi  :biggrin: sa ma hotarasc asupra unui Peugeot 407 pentru noua familie din care voi face parte din 1 Noiembrie 2008 :clap:. E greu in ziua de azi sa faci o alegere in privinta masinii de famie, si asta pentru ca trebuie sa te gandesti la fiecare mic aspect pe care aceasta masina trebuie sa il indeplineasca in viata ei alaturi de familie(pana la urma urmei este un membru de baza al familiei).
          Spatii de depozitare, locul pe scaune si implicit confort, sisteme de prindere ISOFIX, marimea porbagajului, prize de tot felul, zgomot la rulare, etc…. o gramada de lucruri, nevoi si pana laurma si placerea de a o avea in familie,… toate astea pentru o masina. Multi ar gandi-o ca pe o unealta, tabla cu motor si mai stiu eu ce, dar nu cred ca e si cazul NOSTRU.
          As putea continua la nesfarsit cu nevoi si alte mofturi pe ca le-am dori la noua masina, dar nu asta e important, important este ca am ajuns la o oarecare concluzie: Peugeot 407 2.0 HDi FAP Premium – Or Blanc sau Peugeot 407 SW 2.0 HDi FAP Premium – Or Blanc.

          Si aici va cer ajutorul: se merita diferenta de 4000 de euro intre SW si Berlina.
          @407SW si Cloud no.75 va rog ajutati-ma.

  Multumesc,
  Costin
         

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.