Peugeot va lansa un simulator de consum real online

0

Peugeot, Citroen și DS vor lansa un simulator online care le va spune șoferilor pentru ce distanță le ajunge combustibilul, ținând cont de stilul de condus al fiecăruia. Simulatorul este parte a strategiei grupului PSA de transparență în ce privește consumul real al mașinilor grupului.

Anterior PSA Group a publicat consumurile reale ale mai multor mașini, fiind primii producători auto ce dau dovadă de transparență, iar rezultatele arată cât de eronate sunt testele oficiale. Bureau Veritas, o companie de testare independentă și internațională cu o reputație respectabilă, a confirmat corectitudinea testelor realizate în trafic real și a rezultatelor obținute. Pentru a înlătura orice bănuială, PSA Group a colectat date de la clienți care au fost de acord să participe la program, rezultatele obținute pe mașinile acestora fiind foarte apropiate de rezultatele obținute în teste.

PSA a declarat că va continua testările și va face publice rezultatele iar din 2017 va începe testele de măsurare a emisiilor de oxizi de nitrogen (NOx).

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.