Silk Way Rally 2016 – ambiții mari pentru Peugeot

iul. 9, 2016 | Motorsport

Mii de spectatori au venit în centrul Moscovei vineri, 8 iulie 2016, pentru a asista la ceremonia de început a 2016 Silk Way Rally.

Trei Peugeot 2008 DKR vor concura în această ediție și vor încerca să străbată cei 10.000 de km fără probleme, așa cum speră fiecare echipaj al celorlate 130 de mașini și camioane ce concurează în acest an. Team Peugeot Total și-a stabilit ca obiectiv să ducă toate cele trei echipaje la linia de sosire pe cele mai bune locuri posibile. Având în vedere lungimea competiției și relieful, atenția la detalii este esențială. A doua parte a competiției, ce se desfășoară în China, promite să fie intensă și decisivă.

Sâmbătă, 9 iulie, este programat un traseu de 850 cu o superspecială scurtă ce va determina ordinea de plecare de duminică. Mașinile de asistență vor avea o zi grea fiind nevoite să parcurgă un traseu de 11 ore pentru a ajunge la destinație.

Cele trei echipaje Peugeot pot fi identificate după culorile parasolarului parbrizului și a numerelor de concurs: galben pentru Stephane Peterhansel / Jean-Paul Cottret (Nr. 100), alb pentru Sebastien Loeb / Daniel Elena (Nr. 102) și roșu pentru Cyril Despres / David Castera (Nr. 104).